Arbetshelg 21-22/5 samt årsmöte 23/5

Anmälan till arbetshelg kan ske per mail till Lars Berg. Varmt välkomna! Årsmöteshandlingar läggs ut på hemsidan 8/5. Testa gärna att göra en inloggning på hemsidans medlemssida. Behövs nya inloggningsuppgifter - kontakta Lars Berg.

Styrelsen besiktigar våra 6 hus torsdagen den 19/5 tillsammans med Per Wennström, Idre Fjäll. Dagen därpå får vi leverans av nya hörnsoffor från Hede Möbler samt en fåtölj till varje hus.

På lördagen och söndagen den 21-22/5 har vi gemensam arbetshelg med lite enklare arbeten runt och i våra hus. Föreningen bjuder på fika bägge dagarna. De som önskar delta kan bo i första hand i våra stugor samt om intresset skulle bli stort i Idre Fjälls lägenheter. Anmälan per mail till Lars Berg. Varmt välkomna!

På måndagen den 23 maj har vi årsmöte i Idre Fjälls lokaler med start kl 09.00. Kallelse med årsmöteshandlingar kommer att läggas ut på hemsidan söndagen den 8/5. Då vi på föregående årsmöte beslutade att inte skicka ut kallelse + årsmöteshandlingar per post, så är det viktigt att ni har inloggningsuppgifter till hemsidans medlemssida. Testa gärna inloggningen och om det skulle behövas så begär nya inloggningsuppgifter via mail till Lars Berg. De som inte har tillgång till internet kan begära kallelse + årsmöteshandlingar per post. Varmt välkomna också till årsmötet.

2016-05-01